Het ♥ achter Streekfonds
Oost-Vlaanderen

Bij Streekfonds Oost-Vlaanderen kunnen we rekenen op veel vrijwillige inzet. Gemotiveerde personen die tijd vrijmaken om de projecten van advies te voorzien bijvoorbeeld. Of onze bestuurders die dit allemaal doen vanuit een engagement om impact te creëren in Oost-Vlaanderen. Zonder al deze fantastische mensen zou Streekfonds Oost-Vlaanderen niet kunnen bestaan.

We geven hen hier graag een gezicht en polsen naar het ‘Waarom’ van hun drive voor Streekfonds Oost-Vlaanderen, wanneer ze voor het laatst kippenvel hadden en of ze een favoriet plekje in onze provincie hebben.

Veel leesplezier!

Nico Eeckhout

Bestuurslid #Een hart voor Gent

Ik zet me als ambassadeur in bij #Een hart voor Gent” waar ik samen met collega-bestuursleden mijn schouders zet onder projecten die de weerbaarheid en veerkracht van Gentse jongeren verhogen. Zelf wil ik met mijn engagement een inspiratie zijn voor anderen. Hoe meer mensen we kunnen betrekken bij de projecten van het Streekfonds Oost-Vlaanderen, hoe meer mensen we kunnen helpen in onze provincie die zich inzetten om het welzijn van anderen te verhogen.

copyright – www.franktoussaint.be

Het welzijn van onze kinderen en jongeren, daar ben ik gevoelig voor. Iedereen moet de kansen krijgen om een goed leven te kunnen opbouwen. En voor bepaalde groepen kinderen en jongeren is dat geen evidentie.

Daarom heb ik ook heel veel bewondering voor de VZW Jeugdzorg die met Liaan een afdeling heeft in Eke-Nazareth en met De Vlier eentje in Aalst. Ze ondersteunen kinderen, jongeren en hun gezin in hun kwetsbare leef- en opvoedingssituatie. Hun netwerk wordt versterkt wat op haar beurt de veerkracht vergroot. Ik ben echt onder de indruk van het goed werk dat ze daar verrichten.

Op professioneel vlak ben ik Algemeen Directeur Retail & Private Banking bij BNP Paribas Fortis in Oost-Vlaanderen. We weten dat onze klanten onder duurzaamheid ook een sociaal aspect zien. Duurzaamheid betekent ook rekening houden met mensen die het moeilijker hebben, achtergesteld worden, die bijvoorbeeld digitaal niet mee kunnen. Duurzaamheid is ook oog hebben voor diversiteit en gelijkheid. En dit zijn nu net allemaal thema’s waar we ook met het Streekfonds Oost-Vlaanderen impact kunnen op hebben.

Wat mij drijft is om mensen bij elkaar te brengen en samen mooie doelen te bereiken. En dit kunnen zowel klanten als medewerkers zijn. Als we dan slagen in die doelen, geeft mij dat enorm veel energie.

Daarnaast hou ik meer van ‘kleine gelukskes’ in plaats van het nastreven van het ultieme geluk. Een mooie wandeling in de Vlaamse Ardennen, een lekker diner (in goed gezelschap) in een van onze lokale restaurants, meer heb ik niet nodig om gelukzalige momenten te beleven.

We zouden best wat meer trots mogen zijn op eigen provincie. We hebben immers alle troeven in handen om er een mooi leven te leiden. Maar in onze gejaagdheid vergeten we vaak te genieten van de eenvoudige dingen in het leven. Die fierheid over onze provincie zouden we ook meer mogen uitdragen door in te zetten op onze samenhorigheid. Net als de West-Vlaming of Limburger, vind ik dat we ook de ‘Oost-Vlaming’ meer in de markt moeten zetten. En ik ben ervan overtuigd dat het Streekfonds Oost-Vlaanderen hier zeker zijn steentje kan toe bijdragen.

Wat me persoonlijk heel hard aanspreekt bij het streekfonds is dat het mensen samenbrengt met als doel de situatie van anderen te verbeteren. En die doelen uiten zich in heel concrete projecten overal in onze provincie met ook een heel duidelijke positieve impact.

Ik ben een rasechte trotse Oost-Vlaming en woon in Herzele. Ik heb veel favoriete plekjes in onze mooie provincie. Ik hou van de glooiende heuvels en mooie natuur van de Vlaamse Ardennen. Maar even goed geniet ik van een wandeling in een van onze historische steden zoals Gent of Aalst.

Peter Van Hoecke

Bestuurslid #Een hart voor Waas

Ik voel mij als ondernemer verantwoordelijk om ook een stuk terug te geven aan onze maatschappij waar mogelijk. Het past in het engagement van ons familiebedrijf Van Hoecke uit Sint-Niklaas.

Als nieuw bestuurslid bij #Een hart voor Waas zal ik de projecten die een maatschappelijk doel vervullen en daarvoor geld van de gemeenschap krijgen, kritisch bekijken. Dat lijkt mij een waardevolle opdracht.

Zo kan ik mee zorgen voor meer kwalitatieve projecten die de waardigheid van mensen op een hoger niveau tillen en een meer positieve kijk op onze maatschappij kan losmaken. Dan zal ik tevreden zijn.

Waar ik de laatste keer kippenvel van kreeg en bijzonder trots op ben is de oprichting van een nieuwe school met een totaal nieuw concept van kennis overdragen. Als vader van 8 kinderen, grootvader van 9 kleinkinderen en verantwoordelijk voor de 330 gezinnen van mijn werknemers voel ik mij betrokken bij maatschappelijk verbindende projecten.

Als Waaslander en inwoner van Sint-Niklaas vind ik het hart van onze Wase hoofdstad wel een mooie Oost-Vlaamse plek. Ik voel mij verbonden met het weefsel van de stad en zet graag mijn schouders onder projecten die de levenskwaliteit verbeteren. En dit zowel als ondernemer en als burger.

Ik reken erop dit positivisme ook terug te vinden is bij Streekfonds Oost-Vlaanderen. En dat mijn bijdrage aan het streekfonds waardevol en zinvol mag zijn.


Sophie Cocquyt

Bestuurslid #Een hart voor Gent

Ik vind het inspirerend om kunst en cultuur te laten werken als een hefboom voor fondsenwerving voor sociale projecten in de breedst mogelijke zin. Kan kunst de wereld redden? Misschien niet helemaal maar kunst kan alleszins de wereld een beetje mooier, interessanter, spannender, wijzer, socialer en krachtiger maken.

In het dagelijkse leven ben ik pr officer bij Collegium Vocale Gent en sinds een jaar ben ik bestuurslid bij #EenhartvoorGent. Het engagement van zoveel verschillende mensen in zoveel verschillende domeinen vind ik speciaal.

Ik ben het meest trots op het kookboek “Als eten moeilijk wordt”….een inspirerend boek voor mensen met Parkinson en hun omgeving …een handleiding om het leven aangenamer te maken. Mijn laatste kippenvelmoment had ik deze zomer tijdens een polyfonie concert met het ensemble Dionysos Now! op Theater aan Zee.

Een droomscenario zou zijn dat Streekfonds Oost-Vlaanderen kan uitgroeien tot een sterk merk waar elke Oostvlaming zijn schouder kan onder zetten, elk op zijn eigen individuele manier … . Als elk een steentje bijdraagt, kunnen we een rivier verleggen ! En dus het verschil maken.

Een iets groter Oost-Vlaams gevoel creëren, zou de kwaliteit van het leven in Oost-Vlaanderen verbeteren.

Centrum Gent is mijn favoriete plek in Oost-Vlaanderen: bruisend, levendig, divers, soms zeer koppig en meestal uitnodigend, uitbundig en sociaal.

Om af te sluiten: als je de mooiste muziek wil maken, moet je de zwarte en witte toetsen samen bespelen !

Dirk Otte

Bestuurslid #Streekmotor23

Als bestuurslid van #Streekmotor 23 hou ik het streekfonds mee draaiende, ik doe dit al sinds de oprichting in 2017. Bij de opstart was ik nogal kritisch maar onze coördinator Stefanie heeft nadien alle twijfels weggenomen door haar doorgedreven inzet. Mijn drijfveer is om lokale projecten ten goede van mens en omgeving een financiële ondersteuning te bieden. In het dagelijks leven ben ik bestuurder van vennootschappen.

Trots dat we vanuit het Regionaal Landschap Vlaamse Ardennen #Streekmotor 23 hebben opgestart en dat ons initiatief nu verder gezet wordt over heel de provincie Oost-Vlaanderen. Dat stemt me hoopvol zodat we nog meer lokale projecten kunnen ondersteunen.

Het streekfonds is onafhankelijk en de grote betrokkenheid van de bedrijven als partners om dit mogelijk te maken maakt het bijzonder.

De Vlaamse Ardennen, waar ik woon, zijn mijn favoriete regio in de provincie. Een aandachtspunt: betere fietspaden zouden de kwaliteit van het leven in Oost-Vlaanderen verbeteren.


Dominique Desrumaux

Bestuurslid #Een hart voor Waas

Als eigenaar/zaakvoerder van de groep Mertens (verdeler van VW-AUDI-SEAT-SKODA-YAMAHA) heb ik recent mijn engagement toegezegd aan het Streekfonds Oost-Vlaanderen. Het is allemaal nog wat nieuw voor mij. Maar met wat ik nu al weet over de organisatie en het doel, zal het voor mij een plezier zijn om de nodige energie en ondersteuning aan de organisatie te bezorgen. Voor de toekomst zie ik veel budget, veel projecten, veel positieve impact op onze samenleving ! De stevige fundamenten kunnen zorgen dat er écht iets wordt verwezenlijkt.

“Wie goed doet, goed ontmoet” een leuze van één van mijn klanten, en de beste man heeft gelijk. Ik haal enorme voldoening uit het helpen van verenigingen of personen die zich inzetten voor de maatschappij. Het geeft je ook een bredere kijk op onze samenleving en toont dat er echt wel nog warmte bestaat onder ons allen. 

Persoonlijk vind ik dat meer groen op onze scholen voor onze kinderen niet slecht zou zijn om hub levenskwaliteit te verbeteren.

Ik had voor het laatst kippenvel bij een voorstelling van een project genaamd “de witte raven”. Wij hadden dit project al enkele jaren ondersteund met ons bedrijf en op een avond werden we uitgenodigd om te komen luisteren naar enkele getuigenissen. Het budget was beperkt maar de impact enorm. Vele kinderen hebben kunnen genieten van de steun uit witte raven-project. Als trotse vader van drie dochters (3 – 5 – 7 jaar) doet dat wel iets.

Mijn favoriete plekken in Oost-Vlaanderen zijn de mooie fietsroutes langsheen de oevers van de Schelde en de Durme.

Altijd klaar voor een uitdaging! Ik wil deel uitmaken van een succesvol Streekfonds Oost-vlaanderen!

Bedankt voor de kans. Je kan op mij rekenen.

Johan Tack

Steunraad Streekfonds Oost-Vlaanderen

In het dagelijkse leven doe ik GOLF : getting older living fine , maar met nog maatschappelijk en economisch relevante activiteiten zodat geest en lichaam samen gezond evolueren.

Ik zet me al vele jaren in om funding te zoeken, interessante personen mee in het verhaal te betrekken, activiteiten helpen organiseren. Iedereen motiveren door zelf het voorbeeld te geven.

Ik doe dit al meer dan 20 jaar. Sociale onrechtvaardigheid bestrijden en zwakkeren helpen is mijn grootste drijfveer om dit te doen. Elke dag als ik sociale projecten leer kennen krijg ik kippenvel.

De kwaliteit en continuïteit van het ondersteunend label van de Koning Boudewijnstichting, samen met de lokale gebondenheid, dat is wat ik zo speciaal vind aan Streekfonds Oost-Vlaanderen.

Ik ben het meest trots op de duurzaamheid van ons initiatief. Ik ben een fiere Oost-Vlaming en wil graag de kwaliteit van het leven in Oost-Vlaanderen verbeteren.

Deurle is mijn favoriete plek, met de rust van de Leie en het leven van de trekvogels.

DOE MEE


Denise Bruelemans

Bestuurslid #Een hart voor Gent

Ik ben sustainability manager bij Proximus en sinds dit jaar bestuurslid bij het streekfonds. ‘Helping those in need’ is mijn grootste drijfveer om dit te doen

Ik help mee topevenementen te organiseren, en zorg er zo mee voor dat er extra aan fundraising kan gedaan worden. Op die manier kan er meer hulp verleend worden. Op mijn vrijwilligerswerk voor langdurige zieke kinderen ben ik het meest trots.

Ik woon in West-Vlaanderen en ken niet direct een te ontdekken plaats in Oost-Vlaanderen.

Om af te sluiten, de teamspirit van Streekfonds Oost-Vlaanderen is geweldig.

I believe I can fly !

Eline Provoost

Stagiaire – jobstudent

Ik ben student communicatie in Gent. Ik ga vrolijk door het leven als een gedreven en sociaal persoon. Na mijn schoolstage dit voorjaar bij Streekfonds Oost-Vlaanderen, kon ik nog een project mee op poten zetten als jobstudente. Dat wou ik met veel plezier doen.

Ik sta enorm achter de ambitie van Streekfonds Oost-Vlaanderen, om de mens en omgeving te verbinden. Als ik soms op wandel ga en iemand voorbij zie lopen heb ik zin om hem/haar aan te moedigen, maar in onze samenleving zijn we vaak afstandelijk tegenover elkaar, nu meer dan ooit in het post corona-tijdperk.

Ik zie de toekomst van Streekfonds Oost-Vlaanderen rooskleurig, hoe kan dat ook anders? Eens er wat meer naamsbekendheid binnenstroomt, kan deze organisatie niet anders dan groeien en zo nog meer projecten mogelijk maken.

Aalst is mijn favoriete plek in Oost-Vlaanderen, mijn geboortestad. De stad van 3 dagen zalige carnaval, maar ook de stad die al mijn jeugdherinneringen draagt.

Mijn laatste keer kippenvel ? Dat was tijdens de musical van Mama, het was zalig om er eindelijk naartoe te kunnen of eerder mogen gaan. Het samen genieten van kunst en muziek had ik enorm gemist.

Mijn boodschap aan iedereen: volg zeker Streekfonds Oost-Vlaanderen op alle socials 😉

Ludwig Dumont

Willow: inspiratie – planning – coaching sociale media

We ondersteunen het Streekfonds met hun social media heartbeat 😀 sinds ongeveer 6 maand, gewoon omdat we graag helpen!

Een organisatie die zonder commercieel oogmerk toch de dynamiek en de progessie kent van een organisatie met een commercieel oogmerk 😀

Waar ik trots op ben? Persoonlijk, het succesvol finishen van de Inferno Halb-Marathon in Zwitserland.
Op meer continue basis: Het feit dat we met Willow iedere maand meer KMO’s kunnen helpen met hun social media uitdagingen. Wat me kippenvel bezorgt: Max Verstappen die als winnaar over de streep rijdt in de Formule 1.

Ooola – De houten staketsels in Parkbos zijn mijn favoriete plek in Oost-Vlaanderen.


Georges Van Nevel

Bestuurslid #Een hart voor Gent

Ik ben 68 en gepensioneerd. Ik kan echter niet stil zitten en werk nog part-time om me maatschappelijk te engageren.

Ik heb het voordeel/geluk om tot een bevoorrechte groep te behoren. Mensen die dat niet hebben, verdienen een support of ondersteuning om tot een zinvol leven te komen en gelukkig te zijn. Ik wil dit doen door kennis over te brengen. Je kent de uitdrukking: “leren vissen…”

Ik neem actief deel aan de uitbouw van het streekfonds met speciale aandachtspunten naar marketing en communicatie. Ik doe dat als lid van het dagelijks bestuur en als bestuurder bij “Een Hart voor Gent”. Via de Steunraad Oost-Vlaanderen, ben ik hier al langer mee bezig

Streekfonds Oost-Vlaanderen is het sleutelbegrip voor duurzaam maatschappelijk verantwoord ‘ondernemen’ in onze provincie en dit in al zijn facetten. Mensen en organisaties moeten tevreden kunnen (terug)kijken dat het streekfonds voor hen hét referentiepunt was en is in hun “leren vissen”. Ook bedrijven, hoe zij hun engagement via hun medewerkers toonden en voortdurend blijven tonen.

Betrokkenheid vind ik zo speciaal aan het streekfonds. Projecten worden niet zomaar gesteund, maar doen zelf grote inspanningen, buiten hun comfortzone. Het unieke aan Streekfonds Oost-Vlaanderen is dat de projecten hierbij professioneel ondersteund en begeleid worden door vakmensen. Ook de begeleiding van bedrijven, directie en medewerkers in hun sociaal engagement spreekt boekdelen.

Als fan van golf hoop ik binnenkort een mooi “Streekfonds Golf Tournament ” te kunnen organiseren. Zodat we extra middelen kunnen ophalen om de doelstellingen sneller te realiseren. Uiteraard naast het creëren van inhoudelijke bekendheid.

Terugkijkend op mijn carrière ben ik het meest trots op het behalen van vele nationale en internationale Awards in het vak. Op de professionele erkenning als Master Marketeer door vakgenoten en de opname in Hall of Fame. Maar even trots op hoe we als bedrijf een aantal sociale organisaties konden professionaliseren, zodat zij niet afhankelijk meer waren van overheidssteun. Ik kijk tevreden terug hoe ik medewerkers kon overtuigen om naast intern, ook buiten de werkuren mee te werken aan het succes van dergelijke organisaties, onder andere Mobile School. 

Wat me wat tegen de borst stoot is dat mensen gewoon afval achteloos achterlaten op straat, pleinen, natuur. Het zou een automatische reflectie moeten zijn je eigen afval te recupereren zodat recyclage mogelijk is. Het zou de omgeving visueel aanzienlijk mooier maken, waar het veel aangenamer te vertoeven is.

Een mooi plekje in Oost-Vlaanderen ? Er zijn er zoveel, maar onze ruime tuin in het centrum van Gent is favoriet. Ik ben fier dat we deze tuin met een aantal bomen van meer dan 100 jaar oud via boomchirurgie in ere konden herstellen en houden.

Iedereen kan op één of andere wijze meewerken aan het succes van Streekfonds Oost-Vlaanderen. Het enige wat je moet doen: “Kom uit je kot”

Koen Brebels

Communicatie Streekfonds Oost-Vlaanderen

Ik werk sinds anderhalf jaar bij Streekfonds Oost-Vlaanderen en verzorg er mee de communicatie en geef ondersteuning bij fundraisingactiviteiten.

Hoe fijn kan het zijn dat je via je werk de impact van Streekfonds Oost-Vlaanderen zo groot mogelijk probeert te maken. Door enerzijds de vele lokale initiatieven te helpen bij de crowdfunding en anderzijds onze partners te faciliteren bij het uitrollen van hun engagement, fundraisingactiviteiten voor het streekfonds. Als je dat samen met een groot aantal geëngageerde vrijwilligers kan doen, geeft dit energie!

Mijn grootste drijfveer is om iets terug te doen voor de Oost-Vlaamse regio waar ik als Limburger intussen al meer dan 30 jaar woon. Het gaat om initiatieven die aan een concrete (lokale) nood voldoen. Ik ben een doener, het is dan ook fijn om te zien dat de doorlooptijd tussen het indienen van het project en het realiseren ervan vrij kort is. Zo kunnen we jaarlijks vele (figuurlijke) zaadjes planten en snel laten groeien. Dat deze initiatieven van onderuit gedragen worden is natuurlijk een extra plus.

Het engagement van de initiatiefnemers en de partners vind ik speciaal, allemaal voor hetzelfde doel : zoveel mogelijk concrete noden invullen en mensen helpen, dichtbij. Het crowdfundingaspect zorgt ook voor een bijzondere dynamiek bij de initiatiefnemers. Beetje drempelvrees in het begin en dan verwondering uit welke hoek ze allemaal steun krijgen.

Wanneer ik voor het laatst kippenvel had? Recent op bezoek geweest bij één van onze projecten en simpelweg naar de verhalen geluisterd van de initiatiefneemster. Tijdens de vakantie naar de hockey-finale kijken van onze Red Lions en hen mee naar Olympisch Goud schreeuwen was zeker ook een wauw-momentje.

Het zou fijn zijn om binnen een aantal jaren in elke gemeente/stad/buurt ‘een Streekfonds-initiatief’ tegen te komen. Dat de mond-aan-mond-reclame haar werk doet zodat we veel kwalitatieve projecten ingezonden krijgen.

Als dat zo is, ben ik ervan overtuigd dat we ook nog bijkomende partners aan boord kunnen halen. Kortom, een zo groot mogelijke impact creëren.

Op welke verwezenlijking ik het meest trots ben? Moeilijke vraag, waar ik nog niet echt over nagedacht heb. Ik kan er niet één iets uitpikken, meestal zijn het kleine dingen in privé/beroepsleven die me trots kunnen maken.

Ik woon in Oombergen, deelgemeente van Zottegem. Het recent aangelegde speelbos ‘Droombergen’, was tot voor kort een verwilderde pastorietuin. Je kan er picknicken of ravotten en de kleuters van Oombergen krijgen er dagelijks ‘les’. Van hieruit kan je direct verder stappen richting Cotthemse bossen.

Kijk eens even rond in je buurt, je vriendenkring, de vereniging of club waar je actief in bent. Ook jullie kunnen een wild idee omzetten in een concreet project dat Streekfonds Oost-Vlaanderen mee kan ondersteunen. Zo maak je Oost-Vlaanderen weer een stukje ‘warmer’.


Ann Vancoillie

Bestuurslid #Regiokracht


In het dagelijkse leven ben ik onderneemster.

Sinds één jaar ben ik bestuurslid en draag ik mee de bezieling van #Regiokracht (Meetjesland, Oostrand Gent) uit. Het bestuurscomité heeft niet stil gezeten het voorbije jaar: mooie projecten kunnen steunen en een stevig comité uitgebouwd.

Een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij door sociale economie te steunen is mijn drijfveer. Dit hoeft niet aan de andere kant van de wereld te zijn, maar kan ook heel dichtbij, lokaal.

Dat het streekfonds een begrip mag worden zodat iedereen in Oost-Vlaanderen ons kent! Er hangt een sterke dynamiek binnen Streekfonds Oost-Vlaanderen, van ondernemen, doen & delen!

Ik hoop dat we in de toekomst ons ondernemerschap als provincie nog meer kunnen uitdragen. Er zitten in de provincie heel wat sterke bedrijven waar we allen terecht fier op mogen zijn!

“The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams”, is mijn lijfspreuk!

Engagement in eigen regio is een aanrader 🙂

Wim Beazar

Bestuurslid #Streekmotor23


Ik probeer een geëngageerde en actieve bestuurdersrol te spelen bij #Streekmotor23. Ik doe dit al sinds de start. In het dagelijks leven ben ik coach voor startende en groeiende ondernemers.

De wereld wordt ons grote dorp, maar we mogen de mensen uit onze kleine dorpen niet vergeten.

Streekfonds Oost-Vlaanderen geeft mensen en organisaties de kans om kwaliteitsvolle initiatieven te ontwikkelen ten bate van de lokale gemeenschap en dat is een uniek aanbod.

Het streekfonds verenigt ook, zonder rang of stand. Het brengt bedrijven, organisaties en burgers samen rond een lokaal initiatief dat mensen en hun omgeving in harmonie laat leven.

De succesvolle uitrol van het Streekfonds over de hele provincie is voor mij een belangrijke succesfactor. Daarbij moet er voortdurend aandacht zijn voor kwalitatieve projecten, de financiële continuïteit van het project en een goed management en bestuur. De steun van de bedrijven blijft hierbij hoogstnodig en een goede samenwerking met lokale besturen zal de machine smeren. Ik zou fier zijn mocht ons model zo aanstekelijk werken dat het ook buiten de provincie gekopieerd wordt. Laat het streekfonds maar de volgende pandemie worden.

Ik krijg kippenvel wanneer ik het engagement voel van de mensen die hun project voorstellen aan Streekfonds Oost-Vlaanderen.

Wat ik zo speciaal vind aan Streekfonds Oost-Vlaanderen? Het lokale en vrijwillige karakter waarbij toch de kwaliteit wordt bewaakt zodat zelfs de grote bedrijven zichzelf en hun medewerkers kunnen engageren en profileren in eigen streek. Om het in het Oost-Vlaams te zeggen: ” ’t Streekfonds zijn geen prutsers”. Positief geëngageerd burgerschap waarbij niemand vergeten wordt, dat zou de kwaliteit van onze provincie verbeteren.

Aalst is mijn favoriete plek in Oost-Vlaanderen, de stad waar ik als tiener naar school ging, de arbeidersstad van Daens, met een authentiek Oost-Vlaams karakter en nog een enorm potentieel.

“weir doeng gewoen voesj”

Doe iets, het is echt de moeite waard ! Lanceer een project, kom bij het bestuur, engageer je bedrijf of je medewerkers, ’t is allemaal om het even.

Cookievoorkeuren

Door onze website te gebruiken, aanvaardt u het gebruik van cookies. Om onze website optimaal te kunnen gebruiken dient u de cookies te aanvaarden.

Lees ons cookiebeleid